CONTACT MET WHAT ELS

BELANGRIJKE MEDEDELING

Ik ben met zwangerschapsverlof van half november 2019 tot en met maart 2020. Op het moment plan ik de opdrachten nog vóór november maar de kans is aanwezig dat het overgeheveld moet worden naar het nieuwe jaar. Als dat geen probleem voor je is maak ik graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook als jullie komend jaar gaan trouwen kunnen we voor November nog een afspraak inplannen zodat ik na mijn verlof meteen aan de slag kan met jullie ringen. Alles wat voor Maart/April af moet zijn kan ik helaas niet aannemen, dan kan ik je doorverwijzen naar een collega goudsmid.

Bezoeken zijn mogelijk op afspraak op maandag, dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag tussen 9:00u en 16:30u.

E-mail: info@what-els.com

What Els Goldsmithing
De Smeltkroes | UNIT 05

Waalbandijk 16
6541AJ Nijmegen

KvK: 14127090
BTW nr: NL158850348B01

routesmeltkroeswhatelsroutebeschrijving