CONTACT MET WHAT ELS

BELANGRIJKE MEDEDELING

Ik ben met zwangerschapsverlof van half November 2019 tot en April 2020. Op het moment zit ik helemaal vol tot na mijn verlof. Doordat de komende tijd onzeker zal zijn en ik niet weet hoe alles zal verlopen kan ik niet zeggen hoelang het werk wat nog op de plank ligt gaat duren. Reken erop dat ik voor Juni/ Juli 2020 niets nieuws kan aannemen. Je kunt Vanaf April weer contact met mij opnemen om te kijken of er meer duidelijkheid geschept kan worden over de termijn van het aannemen van opdrachten.

Wel is er een kleine collectie werk wat verkocht kan worden, dat is vanaf November te vinden op de pagina ‘eigen werk’ > ‘collectie’. Daar mag je mij altijd een bericht voor sturen.

Bij voorbaat dank.

E-mail: info@what-els.com

What Els Goldsmithing
De Smeltkroes | UNIT 05

Waalbandijk 16
6541AJ Nijmegen

KvK: 14127090
BTW nr: NL158850348B01

routesmeltkroeswhatelsroutebeschrijving