Ringen: het meest bijzondere sieraad voor mannen en vrouwen

Ringen zijn de oudst bekende sieraden die er bestaan. En dat is niet voor niets. Zowel ringen voor vrouwen als ringen voor mannen worden al sinds het begin der mensheid gebruikt als symbool van luxe, oneindigheid en beloftes.

De symbolische oneindigheid van de ring maakt dit het meest bijzondere sieraad. What Els?! – Dé goudsmid van nijmegen weet als geen ander hoe ze met deze specialiteit om moet gaan. Als goudsmid en edelsmid kan zij als geen ander de ring als sieraad bewerken.

Ringen van goudsmid en edelsmid What Els?!

Van welk materiaal ook – goud, witgoud, roségoud – en edelstenen in welke vorm of kleur dan ook – What Els?! weet er altijd op een creatieve manier een unieke ring van te maken. Een ring die past bij de drager. Sterker nog – een ring die hóórt bij de drager, vanaf het moment dat hij gecreëerd wordt.

In het portfolio van What Els?! zit dan ook een hele serie aan prachtige ringen, stuk voor stuk uniek en gemaakt voor een bijzonder persoon of ter ere van een bijzondere gelegenheid. Verlovingsringen, trouwringen, rouwringen, ringen als cadeau en ringen voor de mooi. De ringen uit Nijmegen van What Els?! zijn altijd sieraden die een leven lang delen met de drager.

what-els-goudsmid-nijmegen-roermond-ringen-trouwringen-goud-zwarte-diamant-gravure1