Trouwringen: liefde in een oneindig sieraad

Jullie liefde is zoals geen enkele andere. Daarom zouden jullie trouwringen ook als geen enkele andere moeten zijn. What Els?! – Dé goudsmid van Nijmegen kan als geen andere het gevoel van een relatie, een persoonlijkheid of een speciale gebeurtenis omzetten in een sieraad.

En welke sieraden staat er nu nog meer voor een liefde, relatie, persoonlijkheden én een speciale gebeurtenis dan de trouwringen? Juist. Daarom zou je voor je trouwringen zeker eens bij What Els?! langs moeten gaan. Of even het contactformulier invullen voor meer informatie!

Trouwringen Nijmegen: goudsmid én edelsmid

Wanneer jullie trouwring gemaakt wordt door What Els?! uit Nijmegen krijg je niet alleen een sieraad als geen ander, maar ook een sieraad van hoogwaardige kwaliteit. Els van Heijst mag zichzelf officieel ‘European Gemmologist’ noemen, oftewel: gediplomeerd edelsteenkundige en edelsteenzetter. Daarnaast is Els gediplomeerd en ervaren goudsmid. Bij What Els?! in Nijmegen vindt je dus de beste goudsmid én edelsmid in één voor uw trouwringen.

Trouwringen met liefde gemaakt

What Els?! maakt jullie trouwringen met liefde, kunde en toewijding in een persoonlijke setting. Klinkt als iets dat bij jullie past? Neem dan vrijblijvend contact op!