het meest bijzondere sieraad voor mannen en vrouwen

een bijzondere belofte in een bijzonder sieraad

liefde in een oneindig sieraad
een halssieraad voor altijd
polssieraad op maat
een subtiel versiersel
houden een herinnering in leven
anders dan anders

 

Vrouwen sieraden

Vrouwen en sieraden gaan samen ver terug in de tijd. Al sinds mensenheugenis behangen vrouwen zich met al wat pracht uitstraalt. Later vormde zich dat tot de welbekende vrouwen kettingen, ringen, armbanden en oorbellen.

Sieraden maken de gedachte levend

Niet alleen om pracht uit te stralen bestaan vrouwen sieraden. Het vrouwen sieraad staat ook voor het vastleggen van bijzondere momenten en liefdevolle verbintenissen – voor het levend maken van de gedachte achter het sieraad.

Zo is de trouwring onlosmakelijk verbonden met het huwelijk en delen we vriendschaps sieraden met een beste vriendin. Ook de verbintenis tussen moeder en dochter kan worden vastgelegd met een uniek moeder dochter sieraad.

Vrouwen sieraden uit Nijmegen

Al deze uitingen van het vrouwen sieraad zijn bekend terrein voor What Els?! – Dé goudsmid van Nijmegen. Juist de achterliggende gedachten die bij een sieraad horen weet What Els?! als geen ander te vertalen in een vrouwen sieraad. Op die manier is een vrouwen sieraad niet zomaar een sieraad, maar een beeltenis van een herinnering, een bijzonder moment of een bijzondere band die de vrouw ook nog eens prachtig siert.